Betöltés Események

KONICA MINOLTA IOT LIVE SHOW 2024

Tudjuk, hogy a technológia rohamos fejlődése mellett nehéz megtalálni azokat a megoldásokat, amik valóban hozzájárulnak a céged sikeréhez. Az ilyen döntések mindig nagy felelősséggel járnak, hiszen a cél, hogy a vállalkozásod hatékonyabb és versenyképesebb legyen.

A KONICA MINOLTA IOT LIVE SHOW 2024 tökéletes alkalom arra, hogy személyesen is megnézhesd a közel 100 kiállító és az IOT megoldás-szállítói verseny pályamunkái révén, miként lehet a vállalkozásodat IOT és AI vezérelt technológiákkal fejleszteni.

A Konica Minolta standjánál az innovációk megismerésével megtudhatod:

  • Hogyan teheted intelligenssé megfigyelő rendszeredet? Mindezt akár új kamerák beszerzése nélkül, a régi kamerák extra funkcionalitással történő felokosításával.

https://www.konicaminolta.hu/hu-hu/vss/vms

  • Hogyan segítheted gépi látással a KÁRMEGELŐZÉST? A Konica Minolta tűzmegelőzésre intelligens Mobotix hőkamerás megoldását kínálja. A korai tűzveszély-észlelés révén lehetővé teszi a gyors reagálást, minimalizálja az emberi sérülések és pénzügyi veszteségek esélyét, automatizált figyelmeztetések révén pedig többféle intézkedést tesz lehetővé hő- vagy tűzveszély észlelésekor.

https://www.youtube.com/watch?v=BZDIP9B8b-k

  • Hogyan támogathatod a gépi látással a GYÁRTÁST? Videó alapú vizuális minőség-ellenőrzés megoldásunkkal már a gyártás korai szakaszában nagy pontossággal kiszűrhetők a munkadarabokon a felületi hibák, az idegeden anyagok, vagy egy berendezés összeszerelésénék a hibái és hiányzó alkatrészei, melyeket a fáradékony munkaerő vagy az emberi szem észre sem vesz.

https://www.youtube.com/watch?v=NZ3wDZndO3g

  • Miként érhetsz el egy magasabb szintű munkahelyi biztonsági környezetet AI vezérelt PPE detektálással? A rendszer lehetővé teszi egy biztonságos és védett munkakörnyezet kialakítását minden egyes alkalmazott számára, automatizált ellenőrzési folyamatok révén, amelyek valós időben detektálják a PPE-kkel és viselésükkel kapcsolatos eltéréseket, így hozzájárulva az azonnali korrekciós intézkedések meghozatalához és a szennyeződések, valamint fertőzések kockázatának csökkentéséhez.

https://www.youtube.com/watch?v=fndHSBHEvR4

A rendezvényről,  a teljes programtervről valamint a regisztráció menetéről bővebb információt a www.konicaminolta.hu/iot oldalon találsz!

2024. 04. 23. - 2024. 04. 25.

This esemény has passed.

Megosztás