Betöltés Események

MAJOSZ KÖZGYŰLÉS ÉS MUNKAREGGELI

202május 28-án MAJOSZ KÖZGYŰLÉST és munkareggelittartunk, kiemelt vendégünk, Dr. Czomba Sándor, Nemzetgazdasági Minisztérium foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára, valamint Nógrádi József, a Trenkwalder kereskedelmi igazgatója foglalkoztatáspolitikai előadással készül, ezt követően meghallgatják a vállalatok kérdéseit, felvetéseit, megoldási javaslatait.

Majd a NIS2 – kiberbiztonsági kihívásokkal ismerkedünk Kovács Vilmos, a Simplexion Kft. ügyvezetője jóvoltából, végül  A kötelező környezetvédelmi biztosítás előírásairól kapunk átfogó képet, Bernáth Zoltán független biztosítási szakértő által.

Programterv:
08:30-08:35
Dr. Nyirő József, MAJOSZ elnök közgyűlés megnyitója (határozatképesség megállapítása, ismételt közgyűlés kihirdetése 10:30-ra)

08:35-09:00 Foglalkoztatáspolitikai kihívások – Dr. Czomba Sándor, Nemzetgazdasági Minisztérium foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára

09:00-09:20 A járműipari foglalkoztatás megoldásai – Nógrádi József, a Trenkwalder kereskedelmi igazgatója

09:20-09:50 Kérdezz-felelek

09:50-10:10 NIS2 – kiberbiztonsági kihívások, Kovács Vilmos, Simplexion Kft. ügyvezetője

10:10-10:30 A kötelező környezetvédelmi biztosítás, Bernáth Zoltán független biztosítási szakértő

10:30-11:00 Ismételt közgyűlés

11:00-12:00 Beszélgetés

A Közgyűlés napirendi pontjai:

REGISZTÁCIÓ

FONTOS! Részvételi szándékukat illetően várjuk visszajelzésüket 2024. május 27. 12 óráig a regisztrációs linken.

Az esemény létszámkorlátja miatt egy vállalattól 1 fő vendéget tudunk fogadni.
Amennyiben a jelentkezést követően mégsem tud személyesen részt venni, kérjük, legkésőbb 2024.05.27-ig írásban értesítsen minket, ellenkező esetben 20.000 Ft+ÁFA részvételi díj kiszámlázásra kerül.

Amennyiben a fentiek mellett további napirendi pontokat szeretnének megtárgyalásra a közgyűlés elé terjeszteni, javaslataikat szíveskedjenek 3 munkanapon belül megküldeni titkárságunkra emailben.

A Közgyűlés akkor határozatképes, ha azon a szavazati joggal rendelkező tagoknak legalább a fele megjelent. Amennyiben a meghirdetett időpontban a Közgyűlés nem határozatképes, akkor a következő Közgyűlés azonos napon és helyen, 10:30-kor, azonos napirendi pontokkal kerül megtartásra. A megismételt közgyűlés az eredeti napirendi pontok tekintetében a megjelentek számára tekintet nélkül határozatképes. A megismételt közgyűlés lehetőségéről minden külön tájékoztatás helyett ezúton értesítjük önöket.

A Közgyűlésre minden tagunkat szeretettel várunk, de felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a Közgyűlésen szavazni kizárólag a MAJOSZ rendes tagjai jogosultak, a cég képviseletére jogosult vezetői tisztségviselőik, vagy az általuk meghatalmazással ellátott személy útján.

Kérem hozza magával a kitöltött részvételi lapot, amennyiben Ön MAJOSZ kapcsolattartóként vesz részt a közgyűlésen, de a cég képviseletére nem jogosult, szíveskedjen a Meghatalmazást a cég képviseletére jogosult személy által kitöltve és aláírva magával hozni a Közgyűlésre.

2024. 05. 28. 08:00 - 12:00

This esemény has passed.

Megosztás