Betöltés Események

WEBINAR: A hatékony raktári automatizáció módszertana

Képzelje el, hogy a raktára zökkenőmentesen működik, az anyagáramlás folyamatos és átlátható, a termelékenység pedig minden várakozást felülmúl. Ez nem egy álom, csak technológia és hozzáértés kérdése. Vegyen részt webináriumunkon és Ön is megismerheti az ehhez szükséges módszertant, illetve valós példákon keresztül bemutatjuk, hogyan érdemes belefogni a raktárautomatizálásba és mik a leggyakoribb buktatói.

Időpont: 2024.09.12. 10:00

A webinárium fő témái:

Rendszerszintű gondolkodás a logisztikában
Hogyan kapcsolhatja össze a különböző gyártási területeket és optimalizálhatja a belső logisztikai folyamatokat?

Innovatív anyagmozgatási megoldások
Bemutatjuk az ACTIVE Shuttle autonóm mobil robotok előnyeit, és azt is, hogy hogyan támogatják a raktárautomatizálást. Beszélünk a szállítópályák szerepéről az intralogisztikában és ezek hatékony optimalizációjáról is szó esik.

Az ember és az automatizáció együttműködése a munkaállomásokon
Fedezze fel, hogyan javítható a manuális és automatizált folyamatok közötti együttműködés a munkaállomásokon. A webinárium során bemutatjuk, hogyan lehet csökkenteni a manuális munkafolyamatokat, miközben növeljük a hatékonyságot és a termelékenységet azáltal, hogy harmonikusan integráljuk az embereket és az automatizált rendszereket.

Teljesen automatizált raktárszimuláció élő bemutatóval
A webinárium különlegességeként egy teljesen automatizált raktárszimulációval készülünk, amely valós időben mutatja be az egyes technológiák működését és szerepét a raktárfolyamatok optimalizálásában. A szimuláció segítségével részletesen bemutatjuk, hogyan járulnak hozzá a különböző automatizált megoldások a hatékonyság növeléséhez és az emberi munkaerő támogatásához.

2024. 09. 12. 10:00 - 13:00

This esemény has passed.

Megosztás